0%

Appartement type E

Appartement type E

Deze appartementen hebben een vloeroppervlak van circa 30 m2 en een vrije hoogte van circa 3,5 meter. Om deze hoogte optimaal te benutten zijn deze woningen voorzien van een woonmeubel. Hierin zijn volgende voorzieningen op compacte wijze samengebracht: bed, douche, wastafel, wc, kledingkast en de keuken. Doordat het bed zich boven de badkamer bevindt blijft er extra ruimte over voor de woonkamer. Hierdoor is de leefruimte van deze appartementen vergelijkbaar met woningen van circa 40 m2. Het opleveringsniveau van de appartementen is hoogwaardig. Zo is het gehele gebouw geïsoleerd volgens de laatste normen en zijn alle woningen voorzien van zowel vloer- als wandafwerking, gordijnen, luxe keuken en sanitair. De keukens zijn voorzien van Siemens apparatuur met onder andere een oven-magnetron combinatie, afwasmachine en koelkast. Verder zijn alle woningen voorzien van een video-intercominstallatie, een eigen meterkast en glasvezelaansluiting.


Gemeenschappelijke voorzieningen

- (Dak-) terrassen
- Miele Laundrette, dat is een was- en droogruimte voor gemeenschappelijk gebruik
- Fietsenstalling inpandig (per appartement minimaal 1 eigen stallingsplek)
- Lift (souterrain t/m vijfde verdieping)

​Specificaties appartement type E

- Oppervlakte circa 30 m2
- Dit type komt voor van de begane grond tot en met de vierde verdieping
- Woonmeubel voorzien van bed, douche, wastafel, wc, kledingkast en keuken
- Luxe sanitair
- Keuken voorzien van Siemens apparatuur (combimagnetron, afwasmachine, koelkast, keramische kookplaat met vier zones en spoelbak)
- Video-intercominstallatie
- Afwerkvloer 
- Gordijnen 
- Wanden en plafonds voorzien van sauswerk
- Glasvezelaansluiting
- Eigen meterkast


INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING

 
Note: De bovenstaande plattegrond komt overeen met de woning type E,  de interieurimpressies zijn van woning type B om een indicatie te geven van het interieur en woonmeubel in deze woning. 

 

{page_name}