Appartement type C

Deze appartementen hebben een vloeroppervlak van circa 30 m2 en een vrije hoogte van circa 3,5 meter. Om deze hoogte optimaal te benutten zijn deze woningen voorzien van een woonmeubel. Hierin zijn volgende voorzieningen op compacte wijze samengebracht: bed, douche, wastafel, wc, kledingkast en de keuken. Doordat het bed zich boven de badkamer bevindt blijft er extra ruimte over voor de woonkamer. Hierdoor is de leefruimte van deze appartementen vergelijkbaar met woningen van circa 40 m2. Het opleveringsniveau van de appartementen is hoogwaardig. Zo is het gehele gebouw geïsoleerd volgens de laatste normen en zijn alle woningen voorzien van zowel vloer- als wandafwerking, gordijnen, luxe keuken en sanitair. De keukens zijn voorzien van Siemens apparatuur met onder andere een oven-magnetron combinatie, afwasmachine en koelkast met vriesvak. Verder zijn alle woningen voorzien van een video-intercominstallatie, een eigen meterkast en glasvezelaansluiting.Gemeenschappelijke voorzieningen
- (Dak-) terrassen
- Miele Laundrette, dat is een was- en droogruimte voor gemeenschappelijk gebruik
- Fietsenstalling inpandig (per appartement minimaal 1 eigen stallingsplek)
- Lift (souterrain t/m vijfde verdieping)

‚ÄčSpecificaties appartement type C
- Oppervlakte circa 30 m2
- Dit type komt voor van de begane grond tot en met de vierde verdieping
- Woonmeubel voorzien van bed, douche, wastafel, wc, kledingkast en keuken
- Luxe sanitair
- Keuken voorzien van Siemens apparatuur (combimagnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat met vier zones en spoelbak)
- Video-intercominstallatie
- Afwerkvloer 
- Gordijnen 
- Wanden en plafonds voorzien van sauswerk
- Glasvezelaansluiting
- Eigen meterkast
- Kale huurprijs vanaf €765,- 
NB. Kale huur is de huur exclusief bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld elektra, water, stoffering en eventuele meubilering.

INSCHRIJVEN VOOR DEZE WONING


 


Note: De bovenstaande plattegrond komt overeen met de woning type C, de interieurimpressies zijn van woning type B om een indicatie te geven van het interieur en woonmeubel in deze woning. 

  • Appartementen

    Appartementen

    Klik op lees meer om direct naar de apartementen te gaan.

    Lees meer